De ce ai nevoie de sisteme fotovoltaice on grid?

👉 Fiindcă, cu ajutorul lui, ai energie, faci economii și trăiești responsabil: reduci costurile energiei electrice cu până la 100%, protejezi mediul și, în același timp, produci energie.

Garanția pentru sisteme fotovoltaice on-grid

Fiind o decizie importantă, cu un cost moderat, știm că ai nevoie de timp de gândire. De aceea, te ajutăm săte hotărăști. Trebuie să știi faptul că, la EnergyCom, folosim doar componente de înaltă calitate, cu o garanție pe măsură. Astfel, amortizezi investiția într-un timp scurt!
Așadar, ar trebui să stai fără griji: EnergyCom îți oferă garanție între 20 și 25 de ani, în funcție de panourile fotovoltaice pe care le alegi. Ai garanție de până la 10 ani pentru invertoarele sistemelor, iar, pentru structura metalică necesară implementării de sisteme fotovoltaice on-grid, ai garanție de 10 ani. Dacă ai optat pentru montaj, îți oferim 2 ani garanție și pentru acest serviciu.

Timpul necesar procesării și livrării sistemelor fotovoltaice on-grid

👉 Procesarea comenzii este aproape instantanee, imediat ce ai trimis solicitarea, dacă echipa noastră se află în timpul programului de lucru. Livrarea produselor se face imediat după stabilirea tuturor detaliilor.

Trăiești într-un mediu îmbunătățit: inteligent și ecologic

Pe lângă avantajele tale imediate – faptul că reduci costurile cu energia, aduci un plus de valoare pentru mediu și pentru comunitate. Acțiunile tale sunt importante, atât pentru tine, cât și pentru planetă.
Alege inteligent și economic, achiziționând sisteme de panouri fotovoltaice on-grid!

Filter